Magneti turistici personalizati – suveniruri pentru turisti

Ca administrator de pensiune sau hotel stii destul de bina ca atunci cand iti intra turistii pe usa ii primesti cu caldura, si pe tot parcursul sederii lor faci tot posibilul ca ei sa se simta cat mai bine. Oaspetii observa asta, si ei s-au simtit foarte bine si de aceea isi doresc sa se intoarca.
Dar cum sa-si aminteasca de tine? Cu siguranta dupa cateva luni vor uita numele casei unde au fost cazati.O carte de vizita, un fluturas, o brosura? 80% dintre ei le vor pierde. Cei mai multi isi vor lua singuri un suvenir. O stii destul de bine. O scrumiera, un pahar, macar o lingurita. Solutia este foarte simpla: ofera-le chiar tu ceva cu care sa-si aminteasca cu placere de concediul petrecut la tine: un magnet de frigider personalizat cu imaginea locatiei si datele de contact.
Sigur nu te va uita, il vei avea client permanent, si mai mult decat atat, asezandu-l pe frigiderul sau il vor vedea si oaspetii care se vor interesa de acest loc superb.
Si nu te costa mai nimic. Este cel mai ieftin mijloc de promovare a afacerii tale. Cu o dimensiune de 5,2×7,5cm sau 6x9cm, grosime de 3 sau 5mm, laminati sau simpli, pretul incepe de la 2,00 lei pentru comenzile de minim 100 bucati.

Pentru comenzi aici.

 

Magneti publicitari

Magneti personalizati – Magneti turistici

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Marturii botez magneti personalizati

Galerie

Această galerie conține 8 poze.

Este una din aplicatiile magnetilor de frigider. Sunt foarte la moda, de mare efect. Cu siguranta invitatii tai vor fi surprinsi de ideea pe care ai avut-o. Poti folosi o fotografie cu baietelul sau fetita peste care scrii data evenimentului. … Continuarea